top of page
Calisthenics Center .png

New day, new you

  • Instagram | Calisthenics Center Doetinchem
  • Facebook | Calisthenics Center Doetinchem

Maak hier je afspraak!

Kom je

INTRODUCTIE workshop POLE SPORT start woensdag 27 september 19:30u

Speciaal voor starters om kennis te maken met de leukste sport die er is! Leer een aantal basis bewegingen en draaien van het paaldansen, en ga zelfs misschien op de kop! 😁💪 4 weken workshop € 59,95 euro Boek deze workshop samen en krijg met 2 personen € 20,- korting! € 49,95 euro pp

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
INTRODUCTIE workshop POLE SPORT start woensdag 27 september 19:30u
INTRODUCTIE workshop POLE SPORT start woensdag 27 september 19:30u

Tijd en locatie

27 sep 2023, 19:30 – 18 okt 2023, 20:30

Calisthenics Center, Terborgseweg 112a, 7005 BC Doetinchem, Nederland

Gasten

Over het evenement

Lijkt pole sport of paaldansen je leuk? En wil je weten of deze sport bij je past? Dan is de introductie workshop echt iets voor jou! Een sportieve achtergrond is niet nodig, we beginnen bij de basis. We gaan aan de slag met draaien, klimmen en zitten in de paal. En we gaan zelfs op z'n kop hangen!

Wat doe je aan naar de les? Om diverse paalsportoefeningen te kunnen doen is het nodig om grip te hebben op de paal. Grip heb je met je huid en niet met stof. Daarom raden we je aan om een kort sportbroekje en mouwloze top te dragen. Schoenen gebruiken we niet tijdens het sporten en doen alles op blote voeten. Voorkom uitglijden en gebruik de dag dat je gaat paaldansen geen bodylotion of handcrème. Graag sieraden afdoen voor eigen veiligheid en om beschadiging van de sieraad en paal te voorkomen.

In verband met hygiene is het meenemen van een handdoek verplicht! Zorg ook voor een flesje water, want tijdens de intensieve work-out ga je gegarandeerd dorst krijgen. Last van zweethanden of een droge huid? Hiervoor verkopen we magnesium en HydroAttack (bodygrip) in ons sportcenter.

Mocht het door beperkende maatregelen niet door kunnen gaan, verzetten we de workshop naar een ander geschikt tijdstip.

Bij afmelden blijft het betaalde bedrag als tegoed staan en bij niet verschijnen geven wij geen geld terug.

Deel dit evenement

bottom of page