top of page
Calisthenics Center .png

New day, new you

  • Instagram | Calisthenics Center Doetinchem
  • Facebook | Calisthenics Center Doetinchem

Maak hier je afspraak!

Kom je

Power Mama programma Bootcamp outdoor lessen & Online Lessen

Het PowerMama programma is voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die tot twee jaar na de bevalling het sporten willen oppakken. Duur: 8 weken elke woensdag & zondag vanaf 27 mei 2020. Speciale covid-19 editie met extra online trainingen! Kosten: 8 weken € 120,00

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Power Mama programma  Bootcamp outdoor lessen & Online Lessen
Power Mama programma  Bootcamp outdoor lessen & Online Lessen

Tijd en locatie

27 mei 2020, 18:30 – 15 jul 2020, 19:30

Calisthenics Center, Terborgseweg 112a, 7005 BC Doetinchem, Netherlands

Over het evenement

Tijdens deze covid-19 periode wil je graag zo gezond mogelijk blijven en zo fit mogelijk naar je bevalling toe werken of herstellen na je bevalling! Wil jij ook gemotiveerd blijven? En met de juiste kennis en informatie blijven bewegen? Ik en de power mama's van het Power Mama programma in maart hebben de training online door laten lopen en dit is goed bevallen. Speciaal voor de komende periode met alle laatste aanpassingen heb ik een nog mooier programma samengesteld met verschillende opties om te kunnen blijven trainen en gemotiveerd te blijven.

Elke woensdag hebben we van 18:30-19:30 een Power Mama Bootcamp op locatie bij ons Calisthenics Center. Daarnaast bied ik een extra livestream training aan elke zondag van 9:30-10:30 uur, die ook terug te kijken is. Je kan dus 2 trainingen in de week volgen en hem terug kijken wanneer je er tijd voor hebt. Als extra'tje kun je alle trainingen van het vorige power mama programma online terug kijken en zo dubbel divers trainen.

Heb je vragen? Of weet je niet zeker of dit wat voor je is? 

Ik hoor heel graag van je.

Sportieve groet

Silja Bresser 

Tel: 06-14708245   

Deel dit evenement

bottom of page