top of page
Calisthenics Center .png

New day, new you

  • Instagram | Calisthenics Center Doetinchem
  • Facebook | Calisthenics Center Doetinchem

Maak hier je afspraak!

Kom je

Pole sport 5 wk introductie workshop SUPER ACTIE! - zat 29 jan -

De workshop speciaal voor starters of als je na lange tijd weer start! Leer in 5 weken alle basis bewegingen van de paalsport. 😁💪 Na 19 jan € 55,00 i.p.v. € 65,00 euro Gratis voor leden! Mis het niet 😉

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Pole sport 5 wk introductie workshop SUPER ACTIE! - zat 29 jan -
Pole sport 5 wk introductie workshop SUPER ACTIE! - zat 29 jan -

Tijd en locatie

29 jan 2022, 09:30 – 26 feb 2022, 10:45

Calisthenics Center, Terborgseweg 112a, 7005 BC Doetinchem, Nederland

Gasten

Over het evenement

Lijkt pole sport je leuk? En wil je weten of deze sport echt bij je past? Dan is de 5 weken workshop echt iets voor jou! Een sportieve achtergrond is niet nodig, we beginnen bij de basis. We gaan aan de slag met draaien, klimmen en zitten in de paal. En we gaan zelfs op z'n kop hangen!

Wat doe je aan naar de les? Om diverse paalsportoefeningen te kunnen doen is het nodig om grip te hebben op de paal. Grip heb je met je huid en niet met stof. Daarom raden we je aan om een kort sportbroekje en mouwloze top te dragen. Schoenen gebruiken we niet tijdens het sporten en doen alles op blote voeten.Voorkom uitglijden en gebruik de dag dat je gaat paaldansen geen bodylotion of handcrème. Graag sieraden afdoen voor eigen veiligheid en om beschadiging van de sieraden en paal te voorkomen.

In verband met hygiene is het meenemen van een handdoek verplicht! Zorg ook voor een flesje water, want tijdens de intensieve work-out ga je gegarandeerd dorst krijgen. Last van zweethanden of een droge huid? Hiervoor verkopen we magnesium en bodygrip in ons sportcenter.

Het is mogelijk om op een andere dag een les in te halen, binnen de 5 weken.

Bij afmelden of niet verschijnen geven wij geen geld terug.

Deel dit evenement

bottom of page