powermama

speciaal voor alle mama's en mama's-to-be

Veel vrouwen willen gedurende de zwangerschap blijven sporten en na de bevalling zo snel mogelijk weer fit zijn. Een zwangerschap en bevalling vragen echter heel wat van je lichaam. Het is dan ook verstandig om voldoende rust te nemen en het sporten tijdens en na je zwangerschap verantwoord aan te pakken. Hoe doe je dat? Calisthenics Center biedt in samenwerking met de Core Academy het PowerMama trainingsprogramma aan, speciaal voor vrouwen die willen sporten tijdens de zwangerschap en/of na de bevalling.

WAAROM DEELNEMEN? | Als je tijdens je zwangerschap of na je bevalling wilt sporten en niet weet waar je rekening mee moet houden, kunnen er blijvende lichamelijke klachten ontstaan. Gemiddeld één op de vier volwassen vrouwen heeft last van klachten aan de bekkenbodem zoals ongewild urineverlies tijdens inspanning en drie op de tien vrouwen houdt na de eerste zwangerschap een lichte diastase (wijking van de buikspieren). Bij meerdere zwangerschappen neemt de kans op een diastase toe. Een verzakking of prolaps is ook een nare klacht die kan ontstaan door verkeerd trainen. Om dit te voorkomen hebben je buikspieren en bekkenbodemspieren tijdens en na de zwangerschap extra aandacht nodig. Als je buikspieren na de bevalling nog niet hersteld zijn of je bekkenbodemspieren nog niet sterk genoeg zijn is het van belang daar éérst aan te werken. Tijdens de trainingen van het Powermama Programma wordt hier door middel van verschillende oefeningen aandacht aan besteed. Het doel van de trainingen is om fit te blijven tijdens je zwangerschap en je na de bevalling klaar te stomen om (weer) deel te nemen aan reguliere trainingsprogramma’s. Je hebt na afloop een goede basis opgebouwd op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen en je weet waar je op moeten letten tijdens het sporten. Zo beheers je een goede ademhaling, co-contractie spierkorset en heb je een goed bewegingspatroon.

Kies een programma dat het beste bij jou past en we gaan aan de slag!

Meest

gekozen

Doe mij die maar
 • POWERMAMA

  Personal training & small group

  Geen zin om in een groep te sporten?

  Je kunt het programma lekker ontspannen 1-op-1 of met z'n tweeën volgen. Je maakt de afspraken wanneer het jou uitkomt.

  Prijs op aanvraag

 • POWERMAMA

  Lifestyle
  12 weken

  Het PowerMama Lifestyle programma is hét stappenplan naar een gezond en fit leven. De methode bestaat uit vier belangrijke pijlers: Sport, Gezonde voeding, Ontspanning en Mindset.

  De vier ingrediënten op weg naar een gezonde leefstijl die je vol kunt houden op de lange termijn.
  Check de agenda voor nieuwe data.

  Prijs op aanvraag

 • POWERMAMA

  Functional Fitness 
  8 weken

  Het doel van de trainingen is om fit te blijven tijdens je zwangerschap en je na de bevalling klaar te stomen om (weer) deel te nemen aan reguliere trainingsprogramma’s. Je hebt na afloop een goede basis opgebouwd op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen en je weet waar je op moeten letten tijdens het sporten. Zo beheers je een goede ademhaling, co-contractie spierkorset en heb je een goed bewegingspatroon.

  € 120,- | voor 8 weken

  € 29,95 | voor leden met onbeperkt abonnement

 • POWERMAMA

  online

  Je kunt de trainingen ook online volgen via video's. Je krijgt dan een persoonlijke inlog om deel te kunnen nemen. Zo kun je het programma ook lekker vanuit huis volgen!

  prijs op aanvraag

uitsnede gewicht.jpg
Calisthenics Center .png

New day, new you

 • Instagram | Calisthenics Center Doetinchem
 • Facebook | Calisthenics Center Doetinchem
Terborgseweg 112-A, 7005 BC Doetinchem
06 41486853
info@calisthenicscenter.nl

© 2017 | CALISTHENICS CENTER DOETINCHEM | Privacy verklaring