Wij zijn Bart en Silja Bresser,  15 jaar gelukkig getrouwd en al ons hele leven hebben wij een passie voor sport en bewegen. Na jarenlang groepslessen te hebben verzorgd en persoonlijke begeleiding te hebben gegeven, besloten wij onze droom waar te gaan maken en een centrum van sport en bewegen op te gaan zetten.
 

Met onze onderneming willen we heel graag bijdragen een gezonder en gelukkiger Doetinchem. Nu is het niet zo dat Doetinchem daar geen voorzieningen in heeft want sportscholen en verenigingen zijn er diversen van, maar een Calisthenics Center is de eerste. Het doel is in feite om met veel persoonlijke aandacht mensen 1 op 1 te begeleiden met unieke tools die nog niet elders beschikbaar zijn in Doetinchem.
 

Naast de jaren ervaring zijn wij ook gecertificeerd voor personal training, om het menselijk lichaam goed te begrijpen en ons ook daadwerkelijk in staat stelt datgene te doen wat nodig is om iemand gezonder en fitter te maken. En niet alleen op de manier waarin je het verwacht, maar ook door middel van uitdagende workshops en groepslessen om het vol te houden en heel belangrijk het ook leuk te vinden.

In ons Calisthenics Center zul je geen standaard sportschool apparaten vinden, hier werken we vooral met nieuwe functionele uitdagingen die je helpen al direct de bewegingen onder controle te krijgen die je in de algemene dagelijkse bewegingen nodig hebt. Naast de krachttraining en calisthenicsrekken hebben wij ook de beschikking tot o.a. een crossfitruimte en een boulderklimwand en nog veel meer. We verzekeren je er dus van dat een training in ieder geval nooit zal vervelen! En even langs komen om een kijkje te nemen mag altijd, de koffie staat klaar!

 

Vind je het misschien moeilijk naar een sportschool te gaan of ken je iemand die dat ervaart, omdat de drempel er alleen al heen te gaan heel hoog is. Wij willen in een combinatie van 1 op 1 en small-group training, personen die dezelfde obstakels en ervaringen delen, juist helpen de drempel weg te halen en ze te helpen weer gezond en stabiel in het leven te laten staan.

 

Zoek je juist een nieuwe uitdaging, of misschien houd je stiekem wel helemaal niet van sporten? Kom dan snel even langs, want samen met een team van ervaren specialisten vol passie helpen wij je dolgraag naar je doel!

 

We hopen je snel te zien in de gym!

 

Bart en Silja

MAANDAG
15:30 - 22:00 uur
dinsDAG
08:30 - 12:00 uur
15:30 - 22:00 uur
woensDAG
08:30 - 12:00 uur
15:30 - 22:00 uur
donderDAG
08:30 - 12:00 uur
15:30 - 21:30 uur
VRIJDAG
08:30 - 12:00 uur
15:30 - 21:30 uur
ZATERDAG
9:30 - 14:00 uur
ZONDAG
9:30 - 14:00 uur
  • Facebook Round

© 2017 | CALISTHENICS CENTER DOETINCHEM