top of page
Calisthenics Center .png

New day, new you

  • Instagram | Calisthenics Center Doetinchem
  • Facebook | Calisthenics Center Doetinchem

Maak hier je afspraak!

Kom je

Patricia

Doetinchem

Powermama! De naam zegt het al. POWER mama ☺️ ik ben zelf nu 23 weken zwanger en al 6 weken aan de power mama geslagen 💪🏼 dat voelt zo goed! Je bent lekker verantwoord aan het sporten, waarbij je ontzettend goede tips krijgt van Silja! Twijfel? Nee joh! Gewoon doen 😁💪🏼

Susan

Doetinchem

Vroeger was ik best wel sportief. Lekker trainen met eigen lichaamsgewicht, hardlopen, mountainbiken, TRX enzo. Maar 2 jaar geleden kon ik door omstandigheden niet meer sporten.
Aangezien ik een echte bourgondiër ben kwam ik vrij snel aan natuurlijk 😊.


Toen het voor mijn gevoel uit de hand liep ben ik via via bij Silja terecht gekomen. Zij heeft me uitgelegd dat de kilo’s niet de leidraad mogen zijn, maar dat het om de waardes erachter gaan. Vet%, spiermassa, vocht alles moet in balans zijn, en dat wordt elke week gemeten.

 
We werken er nu elke week samen aan om onze doelen te behalen! Ik zeg bewust onze doelen, maar het zijn natuurlijk mijn doelen alleen voelt het alsof we het samen doen! Tijdens het sporten is het gezellig kletsen, elke week wat zwaarder trainen of andere oefeningen. Silja is mijn stok achter de deur, zonder haar had ik me de tijd van het sporten
niet gegund (heel slecht, ik weet het).
Nog steeds vindt ik het soms passen en meten om dit uur in te plannen maar tijdens en na afloop van de training voelt het zo goed! Daarbij komt ook dat de sfeer binnen het Calisthenics center zo fijn is, iedereen is gelijk en behandeld elkaar ook zo. Geen onzekerheid over je uiterlijk, geen vergelijkingen naar elkaar toe gewoon jezelf mogen zijn!

Thanks Silja, Dankzij jouw inspanningen sport ik elke week weer met plezier!😉

Justin

Doetinchem

Ik heb in mijn leven al veel sporten geprobeerd echter nooit met plezier op de lange termijn. 2 jaar geleden met Silja begonnen te trainen voor een fit lijf in de zomer. Zij heeft me geleerd om tijdens de personal training mijn grenzen op te gaan zoeken van mijn lichaam. Iets wat mij als persoon in mijn dagelijks leven ook enorm heeft geholpen. De trainingen waren heel afwisselend en uiteindelijk heb ik ook kennis gemaakt met Calisthenics en de Ninja warrior trainingen. Ik ben in die twee jaar veel sterker geworden zowel fysiek als mentaal. Inmiddels train ik ook met mijn zoons in de groepslessen bij Bart, kleinschalig en super gezellig met de mede cursisten. Iets wat ik nooit gedacht had te zullen doen is een Stong Viking run lopen. Vorig jaar heb ik hiertoe een poging gedaan. Niet de 19 km uit kunnen lopen maar wel de eerste 12km kunnen doen. Voor mij al een hele prestatie! Niet geheel onbelangrijk, ik heb in die twee jaar los van wat pijntjes nooit geen blessures gehad doordat Silja goed heeft gelet op waar ik stond en wat ik kon doen, ook als we grenzen aan het verkennen waren. Dit geeft vertrouwen! Thanks Bart en Silja

Ilse

Super fijne sportschool, met goede begeleiding!

Vanaf de eerste proefles was ik al meteen verkocht, super leuke eerste les gehad toen: Ninja Warrior. Meteen daarna besloten een abonnement te nemen en anderhalf jaar later sport ik hier nog steeds met heel veel plezier! Wat ik het fijnste vind aan de sportschool is dat het wat anders is als de “gewone” sportscholen. Elke dag van de week andere lessen met super fijne instructeurs en goede begeleiding maar ook de gewichten staan er gewoon, voor als je weer een keer dat wilt doen.
Naast alle lessen is er ook altijd de mogelijkheid om tips of adviezen te vragen aan Bart en Silja, h
eel fijn!

Jeanine

Doetinchem

In december begon ik met Silja als Personal Trainer te sporten. Met lood in mijn schoenen…letterlijk.

Ik loop al jaren met lipoedeem en lymfoedeem en dat maakt dat sporten, lopen of bewegen lastiger en zwaarder is dan voor ‘normale’ mensen. Lastiger, maar ook belangrijker.
 

Jaren geleden is tegen mij gezegd; “Jeanine, deze ziekte hebben betekent dat je benen vanaf nu alleen nog maar dikker zullen worden. Alles wat eraan komt, zal er nooit meer afgaan. Dus zorg ervoor dat je dat zo lang mogelijk vooruit schuift.”

En dat heb ik, vergeefs, geprobeerd. En toen ik in december bij Silja kwam, had ik hele pijnlijke en dikke benen. Wandelen deed zeer, sporten was naar….eigenlijk zag het er vrij hopeloos uit.

Maar Silja, ach, die zag het wel zitten!
Die vond dit wel een mooie uitdaging en eigenlijk werkte haar enthousiasme en optimisme aanstekelijk. We gingen ervoor!

Vanaf dat moment zijn Silja en ik heel intensief, twee keer in de week, samen bezig met krachttraining. Daarnaast doe ik met de groepslessen mee. Ze staat me bij met allerlei adviezen. Ze motiveert me als ik het even niet meer zie zitten.
 

En nu…in februari, kan ik met trots verkondigen dat de dokter die mij ooit vertelde dat de omtrek van mijn benen wel groter maar nooit meer kleiner konden worden, dat de kilo’s er wel aan zouden komen maar nooit meer eraf, die dokter heeft dus mooi geen gelijk gehad!
Want na twee maanden pijn en moeite, bloed, zweet en tranen, heeft Silja gelijk gekregen! Er zijn inmiddels kilo’s vanaf! En er zijn centimeters van mijn benen verdwenen. Ze zijn echt een stuk dunner geworden!

 

Dus lieve Silja, dankjewel dat je in mij geloofde toen ik dat zelf eigenlijk niet deed. Dankjewel voor je tijd en moeite, je enthousiasme en motivatie!

En…We gaan nog even door!!

Debby

Doetinchem

Een sportschool waar je geen nummertje bent, het is niet zo massaal.

Super leuke groepslessen, bijna elke dag zit er wel een les bij die ik leuk vind. Ik ga altijd met veel plezier naar calisthenicscenter toe, nooit met tegenzin. Na de lessen ga ik met een voldaan gevoel naar huis en heb ik positieve energie gekregen.

Serene Renes

Doetinchem

In juni 2018 ben ik begonnen met de PT bij Silja. Voorafgaand heeft Silja met mij een persoonlijk gesprek gevoerd over mijn levensstijl, mijn fysieke en mentale gesteldheid en mijn doelen. Vervolgens heeft zij een hierop ingericht trainingsschema voor mij samengesteld.

Silja kijkt mee in mijn voeding en daarbij hebben we 1 x per week een trainingsmoment samen. Hierbij is ze kundig en professioneel. Ze besteed veel aandacht aan houding en na een paar weken was dit al merkbaar! Mijn houding verbeterde aanzienlijk en in mijn rug werd ik steeds flexibeler!

Naast de trainingsmomenten stuurt Silja regelmatig stimulerende berichten of ze tipt mij op het gebied van voeding. Ik ben nu 10 weken verder, met zichtbaar resultaat. Meer spiermassa, lager vetpercentage, meer spierdefinitie en vooral; weer veel plezier in het sporten!

Door de betrokkenheid en positiviteit van Silja en haar partner is er altijd een fijne en relaxte sfeer op de sportschool, waar ik mij echt thuis voel! Ik blijf voorlopig nog onder begeleiding van Silja sporten en zou iedereen haar PT willen aanraden!

Taggi

Doetinchem

In deze kleinschalige sportschool is er echt bewust aandacht voor je. Je krijgt ook makkelijk contact met mensen, waardoor je je snel op je gemak zal voelen. In tegenstelling tot de massale sportschool waar ik eerst heen ging, hangt hier een relaxte sfeer.

 

Ik volg groepslessen en Personal training. Silja werkt aan je persoonlijke doelen en weet altijd te motiveren. Ze is een heel positief energiek persoon en dat werkt erg aanstekelijk.

Bovendien is het hier ook betaalbaar om personal training te volgen, je betaald hier geen 60€ per uur, maar gewoon een bedrag per maand. Wat betreft de lessen, er is echt voor ieder wat wils. Je vind hier niet alleen doorsnee lessen, maar bijv ook paaldansen. En ze hebben bijv. ook een klimmuur. Deze sportschool maakt sporten echt leuk. Kort samen gevat: ik ben fan!

Please reload

bottom of page