top of page
Calisthenics Center .png

New day, new you

  • Instagram | Calisthenics Center Doetinchem
  • Facebook | Calisthenics Center Doetinchem

Maak hier je afspraak!

Kom je

strong09_logo_edited.jpg

STRONG

MUSIC MAKES ME WORK HARDER

STRONG by Zumba® is een revolutionaire workout met hoge intensiteit, geleid door muziek, om je ultieme fitnessdoelen te verpletteren.

Stop met het tellen van de herhalingen. Begin met trainen op het ritme. STRONG by Zumba® combineert lichaamsgewicht, spierconditie, cardio en plyometrische trainingsbewegingen gesynchroniseerd met originele muziek die speciaal is ontworpen om elke beweging te evenaren. Elke squat, elke lunge, elke burpee wordt gedreven door de muziek, en helpt je om die laatste rep te bereiken, en misschien zelfs nog eens vijf.

 

In een les van een uur verbrand je calorieën terwijl je je armen, benen, buikspieren en bilspieren doet. Plyometrische of explosieve bewegingen zoals hoge knieën, burpees en high jumps worden

afgewisseld met isometrische bewegingen zoals lunges, squats en kickboksen. Bij deze workout is de uitwerking nog groter door de after burn! In no time ben je fitter als ooit te voren.

STRONG van Zumba®-instructeurs veranderen de muziek en bewegen regelmatig om ervoor te zorgen dat je altijd maximaal wordt uitgedaagd. Of je nu beginner of gevorderde bent de bewegingen worden opgebouwd in een LOW, BASIC en HIGH intensity optie, zodat de opbouw en uitdaging altijd bij je past!

Doe mee en PUSH YOUR LIMITS!

website

website

Nu bekijken
bottom of page